vineri, 2 iulie 2010

Remember 31 mai 2008

     Parca ieri a fost nunta mea, un vis frumos dar cu unele momente triste, caci nu mi-a fost usor sa fiu  mireasa cand nu trecusera  decat sase luni de la moartea tatalui meu....Poate din acest motiv nu am zambit prea mult, dar a fost o nunta frumoasa, cu invitati de suflet si acest lucru mi-a dat putere sa infrunt clipele in care as fi vrut sa plang.
    Nashul-un domn bine, cu gandul la frumoasa lui sotie care....fiti atenti!!! in urma cu 4 zile o nascuse pe Maria !  Am avut ceva emotii,Maria era atat de micutza incat nashica Ema a fost nevoita sa stea in spital , dar am avut noroc de mama ei, care i-a tinut locul cu brio la nunta!
 In alta ordine de idei:
  La nunta-Florin-73 kg     ,  azi-  86 kg
  La nunta-Florina-57kg,    azi - 52kg     A se observa deci cat de buna gospodina sunt, sotul meu s-a ingrasat deoarece i-am gatit mancaruri de vis, ca o adevarata artista in domeniul culinar!!!!(totusi, sper sa nu intervina cu un comentariu defaimator la adresa ''harnicei'' lui sotii, in care sa spuna adevaruri marcante, ce m-ar determina sa  nu  mai pot  da ochii cu voi de rusine! )

     Pour mes amis de tout le monde! Je croix que ce blog est devenu deja franco-roumain, car j'ecris aussi en pensant a vous, qui ne savez pas la langue de mon pays !Voila le Remember de mon mariage, un peu de tristesse car dans ce moment la s'etaient ecoules 6 mois de la mort de mon pere...mais je devais etre courageuse...
  Voila aussi mes parrains...lui, en pensant a sa femme, a son bebe de  3 jour!!!!!elle, qui n'a pas pu participer a mon mariage, car Maria, le bebe, etait tres petite....
  Et, a la fin..la Statistique : Mon mari-Florin-avant le mariage- 73 kilo, maintenant-86
                                         Moi-Florina-avant- 57, maintenant 52kilo
Donc, je peux dire que je suis une artiste en ce qui concerne la cuisine, la meilleure, mon mari  a gagne 13 kilo!!! Bisous!(j'espere que mon mari ne voit pas ce que j'ai ecrit ici, car j'ai menti...dans la cuisine, je suis debutante!!)