vineri, 24 iulie 2009

Litoral...











Dragii mei, am revenit din scurta noastra vacanta - spun ,,scurta''pentru simplul fapt ca Florin a avut concediu doar o saptamana ,in timp ce eu, slava Domnului, mai am de asteptat pana in septembrie .Dar imi este asa un dor de copii!!!
Marea ne-a asteptat cu bratele deschise iar atentia noastra s-a indreptat radical spre cel mai mic membru al familiei Cordus ( nashii nostri Iuli si Ema)- scumpa si iubita noastra Maria-un ingeras care a implinit deja un anishor si care a vazut pentru prima data in viata ei minunea valurilor inspumate. Ea a fost atractia litoralului si nu de putine ori am ras cu pofta la gesturile ei simpatice. Fotografiile vorbesc de la sine.
Imi pare rau ca nu pot sta pe net o vesnicie, am de scris 50 de pagini pentru Master, dar m-am oprit din lectura pentru a va transmite ca ne este dor de voi si ca va iubim!!!!








2 comentarii:

  1. ce dragalasi sunteti :)si bronzati

    RăspundețiȘtergere
  2. Moamamammamaaaaaa . . . cine este domnul simpatic cu cruciulitza si verigheta la lantul de la gat, insotit de o tanara printesa si o maimutza inchiriata cu 50 bani pentru poza???

    RăspundețiȘtergere