joi, 31 decembrie 2009

Va dorim sa aveti visuri implinite in noul an!!!

Am petrecut un Craciun linistit, pe sufletul meu, langa oameni dragi noua, cu mancaruri si prajituri traditionale,am simtit spiritul Sarbatorilor; poate doar o tristete firava, cum ca timpul ar trece prea repede...Am zambit mai mult decat anul trecut, deci e bine!Dupa cum stau lucrurile,cu multi dintre voi ma voi revedea peste un an .Hei,peste doar o zi adicaaaaa!!!!Nu scapati voi de mine!Nu as vrea sa va vad tristi in 2010,zambetul vostru ma face mai puternica , mai optimista.Din suflet va doresc sa aveti parte de un an cu multe visuri implinite!

6 comentarii:

 1. "Tristete firava" . . . hmmm . . . ce exprimare! Va pot sugera, stimata doamna, o revista marca REAL sau CARREFOUR pentru a va imbogati vocabularul cu 50%! Un an nou impresionant va pot dori si multe succesuri!

  RăspundețiȘtergere
 2. Nashule,vad ca iar dau de tine...pentru un cititor infocat de bancuri,ma mir ca aspiri la o oarecare ironie...Sesizez acest aspect dar as dori sa iti spun ca diferenta dintre noi nu e deloc "firava"! Ha ha ha

  RăspundețiȘtergere
 3. Draga Florina, iti multumesc foarte mult pentru ca iti "pierzi" cateva minute din viata ta pentru a-mi citi blogul...e o mare onoare. Si tu sa ai parte de un an de nota 10!

  RăspundețiȘtergere
 4. Ce mai titlu surioara . . . sa aveti visuri . . . implinite! Yeachs!!! Vreau sa-ti dedic o poezie critica:
  "Deseori cand ploua
  Ma gandesc la ce frumos era
  In anul o mie noua sute noua"
  (N. Steinhardt, "Jurnalul Fericirii", p. 35)

  RăspundețiȘtergere
 5. Nu e un pleonasm , exista constructia ,,As vrea ca un vis pe care il am de mult timp sa se implineasca,,. In alta ordine de idei, am vazut azi ca aveai pe birou cartea lui N.Steinhardt,dar prefer sa nu-ti divulg numele, sa ramai un anonim!

  RăspundețiȘtergere
 6. Daca ai construit o asemenea EXPRESIE, desigur ca exista . . . mdeah . . . dar asta nu inseamna ca e si corecta sau ca ar fi si interesanta pentru cei care citesc mizeriile - pardon - articolele. Scuzele mele - sunt usor de confundat!

  RăspundețiȘtergere