marți, 10 martie 2009

Gand de primavara


Respir aer primavaratic si observ fiecare schimbare a naturii: o pasare optimista in cantecul ei , un soare ce-mi face neindraznet cu ochiul, un vanticel cald, inmiresmat, mii de sperante pe care acest anotimp mi le ofera. Traiesc un amalgam de emotii, tristeti si bucurii pe care nu le ascund , poate pentru faptul ca nu imi este deloc greu sa fiu sincera.

Si in acest inceput de primavara gresesc gandindu-ma ca unii sunt mai fericiti decat mine, ca destinul lor e scris pe foi scumpe; recunosc insa ca uneori as fi capabila sa mut muntii din loc doar pentru a vedea un om fericit.

E cert ca florile pe care le primesc ma fac sa zambesc, ca ideile sunt pozitive, la gandul ca dupa primavara urmeaza lacrimile de fericire ale soarelui. E adevarat si faptul ca uneori sunt trista din simplul motiv ca anii nu vor sa ma asculte, sa nu inainteze.

Las clipele sa-si urmeze cursul firesc, rugandu-ma sa pot trece frumos prin viata, sa nu cert, sa nu fiu certata, sa nu supar, sa pot canta, sa pot ajuta, sa pot fi fericita. Flori pentru voi, dragii mei!!!

2 comentarii:

  1. Da . . . sigur! Cu cine ai facut chimie, "AMALGAM de ganduri"? Nu vreau sa fiu insidios, dar amalgamul se refera la orice amestec al unei substante chimice cu mercur (Hg)! Cred ca mai potrivit este "amestec de ganduri"! Un umil critic!

    RăspundețiȘtergere