luni, 20 februarie 2012

Visand la Amalia.../Elle s'appellera Amalia...

        Dupa cateva luni de rau intens(o sarcina, nimic grav:))), am revenit in blogosfera mea ,,fireasca". Nu am devenit-intre timp-o fire mai optimista, chiar daca titlul postarii mele este extrem de pozitiv.L-am ales ca un imbold pentru propria fiinta, de a fi increzatoare in viitor, de a spera ca totul va fi bine, ca voi naste cea mai sanatoasa fetita.Concediul prenatal este benefic doar gandindu-ma la frigul de afara....in rest,mi-e dor de elevii mei, de scoala...Am noroc de pasiunea mea , http://www.accesoriiflorina.blogspot.com/ timpul trece mai usor ,mai vesel ,in asteptarea marelui moment.Va pup!
Pour mes amis de tout le monde:
        Coucou! Apres plusieurs mois d'absence (une grossesse , rien de grave:),je retourne a mon monde blogospherique.Meme si le titre de mon annonce est extremement positif, je reste la meme personne pas tres optimiste, un peu anxieuse, qui pense toujours a l'avenir, qui se fait du soucis...Le conge prenatal est benefique si on pense qu'il fait tres froid dehors, mais mes eleves me manquent tant,mon travail...Grace a Dieu, j'ai une passion,www.accesoriiflorina.blogspot.com   et le temps passe plus facilement en attendant le grand moment. Bisous!!!


4 comentarii:

 1. Bravo!!! Ça c'est une bonne nouvelle!!!

  RăspundețiȘtergere
 2. Très bonne nouvelle !! Le signe du Taureau est un bon signe ;) (je le suis... chuttt)
  Bizz
  Béa

  RăspundețiȘtergere
 3. viseaza la amalia cat mai e timp ...ca dupa ce nasti....nu o sa mai ai timp de vise. mie nu imi este dor de elevii mei pt ca ma viziteaza regulat, iar de sc nici atat.aceleasi ganduri le aveam si eu in concediu prenatal, dar acum lucrurile s-au schimbat.nastere usoara si ganduri pozitive de la fosta ta colega...dana

  RăspundețiȘtergere
 4. Kikou Florina ! Tout se passe bien j'espere ?

  RăspundețiȘtergere